U skladu s odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite knjižare Znanje zatvaraju vrata na 30 dana. Knjige naručene putem webshopa redovno dostavljamo. Sve narudžbe iznad 150 kn ostvaruju BESPLATNU DOSTAVU. Plaćanje pouzećem do daljnjeg će biti onemogućeno (moguće plaćanje kreditnim ili debitnim karticama, internet bankarstvom i općom uplatnicom).

INTERLIBER 2019. – događanja i noviteti


Događanja

I za ovaj Interliber 2019. spremamo vam nekoliko lijepih iznenađenja. Osim niza noviteta i odličnih akcija dovodimo vam nekoliko popularnih autora i autorica s kojima ćete se družiti na našem štandu u paviljonu 5, i imati priliku zatražiti posvetu i potpis...

U srijedu 13.11. u 18h na našem štandu ćete pronaći britansku spisateljicu Sharon Bolton, autoricu gotičkih trilera nadahnutih Stephenom Kingom – Krvava žetva, Male prljave laži, Voli me, ne voli me, i romana U sjeni zla, koji dolazi u prodaju ekskluzivno na Interliberu.

U petak 15.11. družit ćemo se s dva hrvatska pisca – u 18h s Franom Herendom, autorom knjige Prirodna kozmetika i u 19h s Jurom Karamarkom, autorom romana Zara koji je ekskluzivno u prodaji u našim knjižarama i na našim štandovima na Interliberu.

U subotu 16.11. u 17h posjetit će nas Emina Pršić i Ivana Šešo koje će govoriti o svojoj knjizi Ljubav, beba, blagostanje i sranje. Posjetite nas i družite se s nama.

Noviteti Znanje