U skladu s odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite knjižare Znanje zatvaraju vrata na 30 dana. Knjige naručene putem webshopa redovno dostavljamo. Sve narudžbe iznad 150 kn ostvaruju BESPLATNU DOSTAVU. Plaćanje pouzećem do daljnjeg će biti onemogućeno (moguće plaćanje kreditnim ili debitnim karticama, internet bankarstvom i općom uplatnicom).

Dostava

Znanje.hr osigurava dostavu u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za dostavu paketa unutar Hrvatske koristimo usluge dostavljačke službe DPD Croatia d.o.o.

*Paket koji ste naručili stiže na vrata u roku od 3-5 radnih dana (ponedjeljak-petak). U iznimnom slučajevima u akcijskom razdoblju vrijeme isporuke se može produžiti do 10 radnih dana.

Iznos narudžbe Troškovi slanja
do 150,00 kn 25,00 kn
Iznad 150 kn Gratis

Za dostavu paketa u inozemstvo koristimo usluge dostavljačke službe DHL Express (usluga dostave dostupna za cijeli svijet).

Trošak dostave ovisi o zemlji dostave i težini paketa, a obračunava se pri samoj narudžbi prema osnovnim cjenicima dostavljačke službe DHL Express. Cjenik prema kojima se obračunava trošak dostave dostupan je na linku: CJENIK

Cijena artikla i dostave ne uključuje eventualne carinske troškove niti bilo kakve posebne naknade odredišne države.

Rok isporuke je do 4 radna dana za dostavu putem DHL Express službe.

Služba dostave pakete će preuzeti po uspješnoj uplati, o čemu ćemo Vas obavijestiti putem e-mail koji ste naveli prilikom kupnje. Dostava se vrši samo radnim danima.

Za sva pitanja i obavijesti o dostavi naručenih proizvoda kontaktirajte nas na webshop@znanje.hr ili na broj +385 1 5577 953.

 

Napomene za dostavu DHL dostavljačkom službom:

Dostava se vrši sukladno Uvjetima prijevoza DHL Express-a. Pogledajte ovdje: Pravila i uvjeti korištenja dostave DHL Express

DHL Express ne dostavlja na P.O. Box (poštanski sandučić)

Cijena artikla i dostave ne uključuje eventualne carinske troškove niti bilo kakve posebne naknade odredišne države.