U skladu s odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite knjižare Znanje zatvaraju vrata na 30 dana. Knjige naručene putem webshopa redovno dostavljamo. Sve narudžbe iznad 150 kn ostvaruju BESPLATNU DOSTAVU. Plaćanje pouzećem do daljnjeg će biti onemogućeno (moguće plaćanje kreditnim ili debitnim karticama, internet bankarstvom i općom uplatnicom).

Znanje proglašeno poslodavcem godine za osobe s invaliditetomPonosni smo što je Znanje osvojilo nagradu "Poslodavac godine za osobe s invaliditetom za 2018. godinu" u kategoriji srednjih poduzeća, koju dodjeljuje Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Institutom za razvoj tržišta rada, Portalom Moj Posao i SOIH-om – Zajednicom saveza osoba s invaliditetom Hrvatske. Cilj ove nagrade je podizanje svijesti o važnosti integracije osoba s invaliditetom na tržište rada, isticanje poslodavca s pozitivnim praksama i iskustvima u zapošljavanju osoba s invaliditetom kako bi se unaprijedilo i potaknulo ravnopravno sudjelovanje osoba s invaliditetom u svijetu rada.

Ova nagrada nam je važno priznanje kao poslodavcu koji se svojim radom svakodnevno trudi doprinositi razvoju pozitivnih društvenih vrijednosti u svom okruženju, a zapošljavajući osobe s invaliditetom koje značajno pridonose u radu Znanja, to i postiže. U našem radu naglašena je uloga i doprinos osoba s invaliditetom radnoj dinamici i radnom procesu, a težimo ravnopravnosti i poštovanju među svim zaposlenicima.

 


Objavljeno: 22.05.2019, zadnja promjena: 02.03.2020  Povratak